Στουντιο & Δωματια

Lithies Hotel Κορίθι Ζάκυνθος
Standard Sea View Studio up to 2 persons

Standard Στουντιο με θεα στη Θαλασσα

Υπάρχουν δύο στούντιο αυτού του τύπου, το ένα στο ισόγειο και το άλλο στον πρώτο όροφο. Και τα δύο έχουν εμβαδόν 30 τ.μ. έκαστο και διαθέτουν από δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να ενωθούν σε διπλό.

Υπάρχει μπάνιο με ντους, κουζίνα με ηλεκτρικό φούρνο και ψυγείο, καθώς και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και την πισίνα.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Deluxe στουντιο με θεα στη Θαλασσα

Υπάρχουν τρία στούντιο αυτού του τύπου και βρίσκονται τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο. Έχουν επιφάνεια 30 τ.μ. έκαστο και φιλοξενούν 2 ενήλικες. Κάθε στούντιο διαθέτει διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντους και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικό φούρνο και ψυγείο.

Το μεγάλο επιπλωμένο μπαλκόνι προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή - αυτός είναι ο καλύτερος τύπος δίκλινου δωματίου μας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Standard Sea View Studio up to 2 persons

Τρικλινο Στουντιο με θεα στη Θαλασσα

Υπάρχουν τρία στούντιο αυτού του τύπου και βρίσκονται τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο. Όλα έχουν εμβαδόν 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένα με δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να συνδυαστούν σε ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι (ή ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι) και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 ενήλικες.

Υπάρχει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, κουζίνα με ηλεκτρικό φούρνο και ψυγείο και μπάνιο με ντους.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Standard Sea View Studio up to 2 persons

Στουντιο με μερικη θεα στη θαλασσα (2-4 ατομα)

Αυτό το στούντιο βρίσκεται στο ισόγειο, έχει επιφάνεια 30 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει 2-4 ενήλικες. Διαθέτει δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να συνδυαστούν σε ένα διπλό, ένα μονό κρεβάτι και ένα πτυσσόμενο κρεβάτι (κατόπιν αιτήματος).

Η κουζίνα διαθέτει ηλεκτρικό φούρνο και ψυγείο. Υπάρχει μπάνιο με ντους και βεράντα με θέα στη θάλασσα και τον κήπο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Standard Sea View Studio up to 2 persons

Στουντιο με θεα στον Κηπο

Αυτό το στούντιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει επιφάνεια 30 τ.μ.. Διαθέτει δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να ενωθούν σε διπλό και φιλοξενεί έως 2 ενήλικες.

Η επιπλωμένη βεράντα προσφέρει χαλαρωτική θέα στον κήπο και υπάρχει ηλεκτρικός φούρνος, ψυγείο και μπάνιο με ντους.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Sea View Apartment with Balcony

Deluxe Διαμερισμα με θεα στη Θαλασσα

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει επιφάνεια 50 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, σαλόνι με μονό κρεβάτι και μονό καναπέ-κρεβάτι ή διπλό καναπέ-κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 ενήλικες.

Υπάρχει μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα, μπάνιο με ντους και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Standard Sea View Studio up to 2 persons

Standard Διαμερισμα με θεα στη Θαλασσα

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και έχει εμβαδόν 50 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, σαλόνι με είτε μονό κρεβάτι και μονό καναπέ-κρεβάτι ή διπλό καναπέ-κρεβάτι, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 ενήλικες.

Υπάρχει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, μπάνιο με ντους και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Villa Fioro

VILLA FIORO

Οι ιδιοκτήτες του Lithies Boutique Hotel διαχειρίζονται επίσης το Villa Fioro, περιτριγυρισμένο από το πράσινο των καταπράσινων ελαιώνες και το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, το Villa Fioro είναι ένα καταφύγιο βαθιάς χαλάρωσης και βαθιάς χαλάρωσης από την καθημερινή ρουτίνα και τα προβλήματά της. Με γαλήνιο, περιφραγμένο εξωτερικό χώρο, το Villa Fioro είναι μια ευεργετική εμπειρία τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ